SENZACIONALNA VIJEST: / Kramarić pred transferom života, prelazi u jedan od najvećih klubova svijeta?

Image
Foto: AFP, DANIEL ROLAND

Prilično senzacionalnu vijest plasirale su Sportske novosti.

16.6.2017.
16:21
AFP, DANIEL ROLAND
VOYO logo

Teško je reći koliko "priča drži vodu", ali "Sportske" su se raspisale o tome. Hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić na korak je do prelaska u redove bavarskog velikana Bayern Munchena. Ovu vijest, doduše, ne prenosi niti donosi niti jedan njemački medij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, DANIEL ROLAND

KONAČNI PEČAT NA SJAJNU SEZONU: Dokaz genijalnosti Andreja Kramarića! Zbog ovog je zaludio Nijemce

No, Sportske novosti ističu sljedeće:

Bavarci trenutačno nemaju sportskog direktora, nakon odlaska Matthiasa Sammera taj su posao nudili Philippu Lahmu, on nije pristao, no imaju ljude koji prate zanimljive im igrače i slažu ekipu za sljedeću sezonu, ali i mnogo dalje. Bayern i Hoffenheim jako dobro surađuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osobno razgovarali s Kramarićem?

SN piše kako su čelnici Bavaraca osobno razgovarali s Andrejom Kramarićem, hvalili ga za njegove igre, izvadili statistiku koja pokazuje da je na tri pozicije najbolji u svojoj momčadi, istaknuli da ga prate kao igrača koji im je zanimljiv za budućnost.

Otišli su toliko daleko da su čak porazgovarali i o poziciji na kojoj bi mogao igrati jer kod Ancelottija, koji preferira 4-3-3, za njega nema prave uloge. Osim na centarforu, a taj je Lewandowski. Zanimalo ih je kako se osjeća kao klasičan veznjak, a to Andrej baš i ne voli. Iako je neke utakmice odradio u toj ulozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, DANIEL ROLAND

Pojedini mediji pišu o mogućnosti da se Kramarić vrati u Premier ligu, povezuju ga s Evertonom, tvrde da bi ga Ronald Koeman rado vidio u svojoj ekipi i da ga u tome ne ometa njegova loša epizoda među Lisicama.

No od toga neće biti ništa. U Njemačkoj se odlično snašao, igra u dobrom klubu, sad ga se povezuje s Bayernom, jasno da mu je zadaća i u novoj sezoni potvrditi klasu koju je pokazao u godinu i pol te ih uvjeriti da je u stanju nositi njihove ambicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo