NE POSUSTAJU / Senzacija Primere misli ozbiljno: Kao gosti utrpali Barceloni četiri komada i preuzeli vrh ljestvice

Image
Foto: Profimedia

Girona nakon 16 kola ima 41 bod, dva više od Real Madrida. Atletico Madrid i Barcelona imaju po 34 boda, ali madridska momčad ima utakmicu manje

10.12.2023.
23:16
Profimedia
VOYO logo

Girona je nastavila svoj senzacionalan put u ovoj sezoni LaLige te je pobjedom 4-2 na gostovanju kod Barcelone zasjela na vrh ljestvice španjolskog prvenstva.

Ukrajinac Artem Dovbik je u 12. minuti svladao Penu za vodstvo Girone na Olimpijskom stadionu na Montjuicu. Robert Lewandowski je u 19. minuti izjednačio, ali je to bio jedini pogodak Barcelone u osnovnih 90 minuta utakmice, dok su s druge strane mrežu domaće momčadi zatresli Miguel Gutierrez u 40. minuti i Valery Fernandez u 80. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bracelona je u sučevom dodatku umalo došla do preokreta. U drugoj minuti je Ilkay Gundogan smanjio na 2-3, a samo minutu poslije je Lewandowski bio sam na pet metara od vrata, ali je loptu, umjesto glavom, zahvatio ramenom i promašio okvir. Dvije minute poslije je Christian Stuani postavio konačnih 4-2 za novu vodeću momčad LaLige.

Girona nakon 16 kola ima 41 bod, dva više od Real Madrida. Atletico Madrid i Barcelona imaju po 34 boda, ali madridska momčad ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključnu utakmicu hrvatske ženske rukometne reprezentacija u borbi za četvrtfinale SP-a protiv Mađarske u ponedjeljak pratite na RTL Kockici i platformi Voyo.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo