SENZACIJA NA OTOKU: / Klopp i društvo na koljenima, fenjeraš prekinuo Liverpoolov nevjerojatan niz, Redsi pali na Anfieldu

Image
Foto: Profimedia

Branitelj naslova sve više zaostaje u borbi za prvo mjesto

21.1.2021.
23:02
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Burnleya u jedinoj su utakmici engleskog prvenstva igranoj u četvrtak senzacionalno kao gosti svladali Liverpool sa 1-0 (0-0).

Burnley koji se čitavu utakmicu znalački branio u samoj je završnici jedan od svojih rijetkih izleta na suparničku polovicu okrunio pogotkom. Barnes se oslobodio Fabinha, a zatim mu je u noge uletio vratar Allison te je sudac Dean pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač kaznenog udarca bio je upravo Barnes (82-11m). Ovime je prekinut niz Liverpoola od 68 utakmica bez poraza na Anfieldu u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je ovo peta uzastopna prvenstvena utakmica Liverpoola bez pobjede te branitelj naslova sve više zaostaje u borbi za prvo mjesto, ostao je četvrti sa 34 boda, šest manje od vodećeg Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Burnley je ostao 17. na ljestvici, ali sada ima 19 bodova, kao i 15. Brighton and Hove Albion te 16. Newcastle United, dok 18. Fulhamu, koji se nalazi u zoni ispadanja, bježi sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo