Manchester City priprema šok za nogometni svijet!

30.3.2012.
9:48
VOYO logo

Goal.com tvrdi da su informaciju potvrdili dobro obaviješteni izvori iz Engleske i Španjolske, te da će Manchester City Realu za Cristiana Ronalda dati 96 milijuna eura, isti iznos koji je Kraljevski klub za Portugalca 2009. godine isplatio Manchester Unitedu, a da će zvijezdu pokušati uvjeriti da mora doći u City suludom plaćom između 480 i 600 tisuća eura tjedno?!

Tvrdi se da su prvi kontakti već ostvareni te da je Cristiano Ronaldo otvoren za svoj povratak u Manchester, ali ovaj put na njegovu plavu stranu. Navodno se o tome razgovaralo još prošlog ljeta, ali je Portugalac ocijenio da za to nije pravi trenutak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ronaldovi signali su iznenađujuće sada vrlo pozitivni. Kontakt je ostvaren prije nekoliko tjedana i ozbiljno se razgovara o tom poslu", izjavio je za Goal.com izvor koji je dobro upoznat sa situacijom.

Vlasnik Manchester Cityja Sheikh Mansour bi Zayed al-Nahyan, koji prije tri godine nije uspio kupiti Kaku od Milana za rekordnih 108 milijuna eura, vjeruje da je klub sada narastao na travnjaku, ali i izvan njega, te da će uspjeti ispregovarati dolazak Cristiana Ronalda kojeg obožava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ronalda želi već neko vrijeme, a zna da Messija ne može dobiti", tvrdi isti izvor.

Portugalac u Realu ima ugovor do 2015. godine, a donosi mu 300 tisuća eura tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo