SENZACIJA IZ ŠPANJOLSKE: /

Ronaldo odlazi iz Reala?!

Image
Foto: AFP

U danima koji su zaustavili nacionalne lige zbog dodatnih kvalifikacija za EURO 2016. godine, nasušno je potrebno naći neku dobru vijest, a kada je nema - za nju se pobrinu same kolege.

12.11.2015.
16:31
AFP
VOYO logo

Tako su u španjolskom AS-u napisali da Chelsea priprema nemoralnu ponudu za Cristiana Ronalda. Ruski tajkun Roman Abramovič neće štedjeti u pokušaju da Portugalca dovede u London, ali i za to će morati prodati pokojeg igrača. Navodno, Eden Hazard, Oscar i Nemanja Matić trebali bi otići i napraviti mjesto za 30-godišnju zvijezdu Reala.

Realu bi navodno ponudili okruglih 100 milijuna eura i Hazarda kao dodatak u cijeloj priči. Transfer nema nikakvih osnova, osim fikcije u kojoj se ističe kako je Abramovič u jako dobrim odnosima s Jorgeom Mendesom, nogometnim agentom koji brine o karijeri Ronalda i Josea Mourinha. Upravo se potonji pojavio nekidan na premijeri Ronaldovog filma, očito su zakopali navodne ratne sjekire iz epizode dok je Mourinho vodio Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suradnja s Mourinhom? Zašto ne? Nitko ne zna što donosi budućnosti", rekao je Ronaldo novinaru AS-a na pitanje o ponovnoj suradnji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo