SENZACIJA IZ ITALIJE: / Udarna igla Juventusa vraća se u bivši klub?

Image

Sudbina jednog od najtraženijih nogometaša današnjice Francuz Paula Pogba (22) bit će odlučena ovog ljeta.

21.3.2016.
11:34
VOYO logo

Međutim, britanski tabloid Daily Star donio je priču prema kojoj je njegov bivši klub Manchester United trenutno u najboljoj poziciji te da bi ga upravo oni mogli dovesti u senzacionalnom transferu vrijednom 100 milijjuna eura.

S druge strane, sportski direktor Milana AriedoBraida rekao je za Mediaset Premium kako bi genijalni Francuz mogao završiti u redovima Unitedovih gradskih rivala, Manchester Cityja, kluba kojeg će od ljeta preuzeti Pep Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je jako snažan nogometaš koji će definitivno otići u jedan od velikih klubova, iako je i sada u jednom takvom. Ako će otići iz Juventusa, onda bi mogao doći kod nas, u Manchester City ili PSG", rekao je Braida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogba je, inače, 2012. napustio Manchester United nezadovoljan što mu sir Alex Ferguson u to vrijeme nije ukazao povjerenje te ga stavio u prvi sastav. Od tada je u Italiji osvojio tri naslova prvaka, talijanski kup i dva Superkupa.

Podsjetimo i na to da je Juventus ovog vikenda s uvjerljivih su 4-1 svladao Torino te zadržali pobjednički niz u talijanskom prvenstvu nakon bolnog poraza u produžetku od Bayerna i ispadanja iz Lige prvaka. Prvo ime dvoboja bio je Paul Pogba koji je u 33. minuti postigao je prekrasan pogodak iz slobodnjaka, a potom još dvaput asistirao za pogotke Španjolca Alvara Morate u 63. i 77. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo