Šef objasnio zašto je kupio Olića umjesto Mandžukića!

U intervjuu za novi broj Kickera trener Wolfsburga Felix Magath je posvetio nekoliko rečenica i hrvatskim nogometašima - novom pojačanju Ivici Oliću i Mariju Mandžukiću koji je prodan Bayernu…

9.7.2012.
12:09
VOYO logo

Prošle godine su neka iskusna pojačanja imala problema u Wolfsburgu. Unatoč tome, doveli ste 32-godišnjeg Olića. Zato što se savršeno uklapa u mentalitet kakav želite? On je igrač o kakvom sam maštao. Profesionalac vrlo dobrog karaktera. Timski igrač koji ne misli samo na sebe, već i na suigrače. Radije će trčati jednom previše, nego jednom premalo.

Zašto ste prodali najboljeg strijelca Marija Mandžukića? Jednom za sva vremena: promjene su nešto sasvim normalno. Mario je pokazao svoje kvalitete, no bio je i nezadovoljan, želio je zarađivati više. Trebaju nam igrači koji su sretni ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Patrick Helmes je u drugom dijelu prošle sezone snažno napredovao uz Mandžukića. Hoće li moći bez njega? Ne sumnjam u to. Patrickova se snaga nije promijenila. Mora se držati u i oko kaznenog prostora, te tražiti loptu. Tada će i zabijati golove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo