ŠEF INTERA DONIO ODLUKU OKO BROZOVIĆEVE BUDUĆNOSTI: / Talijani otkrili kako je na to reagirao Antonio Conte

Image
Foto: Profimedia

Vatreni je ugovorom vezan za Inter do 2022. uz klauzulu od 60 milijuna eura

8.9.2020.
14:30
Profimedia
VOYO logo

Dragi Nerazzurri, iz poštovanju prema dresu koji nosim, nisam odgovarao ni na kakve napise o sebi u zadnjih nekoliko tjedana pa neću ni sad. Samo mogu reći da sam uvijek davao sve za ovaj klub i ovaj grad u kojem se osjećam kao kod kuće. Mislim da sam dao i puno emocija poput onih koje smo zajedno osjetili nakon pobjeda u derbiju. Volim ovaj dres, volim Milano i sretan sam što ću se još dugo boriti za crno-plavu boju. Naprijed Inter!

Poručio je to MarceloBrozović putem Instagrama prošlog tjedna i barem nakratko prekinuo nagađanja oko svoje igrače budućnosti. Nakratko jer je već ovog utorka opet krenula priča oko njegova transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Calciomercato piše kako Brozović ne želi otići, ali da je Inter donio odluku da je na prodaju te da trener AntonioConte nema ništa protiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema niti deset dana da je Brozović izrazio svoju želju za ostankom, ali njegove riječi nisu promijenile mišljenje Beppea Marotte, koji je u misiji da ga proda do kraja prijelaznog roka. Hrvata se vidi kao igrača na kojem mogu zaraditi pa bi nakon Vidala novcem od prodaje osigurali još jedno pojačanje u veznom redu. U Conteovim planovima je N’Golo Kante. Conte, koji jako cijeni Brozovića te mu je ukazao veliko povjerenje, dao je zeleno svjetlo njegovoj prodaji, bez nekog posebnog žaljenja. Njegova budućnost sada je negdje drugdje", pišu Talijani. Dodaju kako Brozović privlači interes iz Njemačke i Engleske.

"U Bayernu razmišljaju o njemu. Tottenham i West Ham su se isto raspitivali za njega. Također, Chelsea ga je ranije pratio i pokazivao interes. Brozović je na izlaznim vratima Milana, bez obzira na ljubavi prema Interu", zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak je ugovorom vezan za Inter do 2022. uz klauzulu od 60 milijuna eura. Očekivalo se da će Inter ponuditi Brozoviću novi ugovor, posebice što je već pet i pol sezona u tom klubu i ima status dokapetana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo