SEBIČAN, ALI IMA ZA TO DOBAR RAZLOG: / Prvi strijelac Prve HNL otkrio čemu se nada nakon utakmice Rijeke i Dinama

Image

Nogometaši Hajduka svladali su Slaven Belupo u utakmici posljednjeg, 36. kola hrvatskog prvenstva, a oba je pogotka u 2-1 slavlju postigao Marko Futacs.

26.5.2017.
22:12
VOYO logo

"Bila je dobra utakmica, pogotovo u prvom poluvremenu. Počeli smo dobro, želio sam završiti sve u prvih 20 minuta. Postigao sam dva pogotka, mogao sam još jedan, žao mi je što sam tom prilikom bio i malo sebičan, ali prvi put se nalazim u takvoj situaciji da se borim za naslov najboljeg strijelca. Vidjet ćemo, gledat ću utakmice u subotu, nadam se da ću ga i osvojiti", prenose Sportske novosti riječi mađarskog napadača koji se zaustavio na 18 pogodaka ove sezone.

Image
SLAVLJE SPLIĆANA ZA KRAJ: /

Najbolji strijelac hrvatskog prvenstva dvama golovima donio Hajduku tri boda

Image
SLAVLJE SPLIĆANA ZA KRAJ: /

Najbolji strijelac hrvatskog prvenstva dvama golovima donio Hajduku tri boda

Najbolje ga prate Rijekin Franko Andrijašević i Dinamov Armin Hodžić sa po 15 svaki, što je brojka koju će pokušati povećati u međusobnom srazu u subotu na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljan je bio i Hajdukov trener Joan Carrillo:

"Odigrali smo dva različita poluvremena, u prvom smo bili bolji, igrali smo pametno, kontrolirali utakmicu i postigli pogotke. Marko Futacs je potvrdio da je dobar igrač, mogao je zabiti još jedan gol početkom drugog poluvremena kojim bi riješio utakmicu. Slaven je dobra momčad, ima kvalitetu i to je pokazala u drugom poluvremenu. Vrlo sam sretan zbog svoje momčadi i ponosan na igrače, zadovoljan sam pobjedom, nije puno ekipa slavilo u Koprivnici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, manje je razloga za zadovoljstvo imao Željko Kopić.

"Bili su kvalitetnija momčad, zabili su ta dva gola. Mi svoje prilike nismo iskoristili. Svjestan sam da u nekim trenucima igramo jako dobar nogomet cijelo ovo vrijeme, ali sam isto tako svjestan da nas određene nestabilnosti koštaju kvalitetnijeg rezultata. To je tako u sportu i nogometu, na kraju dobiješ ono što si zaslužio. Probleme ne krijem, no rješavamo ih unutar svlačionice", prizano je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo