Ovo je posljednji igrač kojeg je Ferguson potjerao s Old Trafforda!

Malo poznati irski nogometaš Sean McGinty (19) ući će u povijest kao posljednji igrač kojeg je legendarni menadžer Alex Ferguson potjerao iz Manchester Uniteda...

14.5.2013.
12:49
VOYO logo

Mladić je prije četiri godine doveden u Unitedovu nogometnu akademiju iz Charltona kao veliki talent. Pokazao se, međutim, talentiranim ponajviše za upadanje u probleme što Ferguson nije želio tolerirati, pa je došlo do ''sporazumnog'' prekida suradnje.

Mladog je lijevog braniča prošle sezone policija uhvatila s dvostruko više alkohola u krvi od dopuštene razine, a pritom je vozio u suprotnom smjeru. Dobio je 18 mjeseci zabrane sjedanja za upravljač, ali u Unitedu su mu odlučili progledati kroz prste. Željeli su da na posudbi u aktualnoj sezoni stekne iskustvo i napreduje, ali McGinty je u svakom klubu narušavao disciplinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najprije je bio posuđen Oxfordu, pa Carlisleu, a na koncu u Tranmereu iz kojeg je potjeran prije nekoliko dana jer se nije pojavljivao na treninzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Fergusona je to definitivno bilo previše i premda na kraju sezone odlazi u mirovinu i posao menadžera prepušta Davidu Moyesu, za jedan od zadnjih poteza je odabrao pokazivanje izlaznih vrata nestašnom Ircu. Tjerao je Škot u svojih 27 godina i puno veća imena, tako da McGinty doista nije imao šanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo