SARRIJU ISTJEČE VRIJEME, A ON BI MU MOGAO BITI SPAS U ZADNJI ČAS: / Mladi Turčin najnovija je meta Plavaca

Image
Foto: AFP

Situacija na Stamford Bridgeu nije dobra, a poseban problem je loša realizacija napadačkih prilika

19.2.2019.
18:16
AFP
VOYO logo

Nogometaši Chelseaja u velikoj su rezultatskoj krizi. Nakon odličnog početka sezone Maurizio Sarri vezao je nekoliko razočaravajućih poraza pa mu polako i navijači okreću leđa. Talijanski stručnjak u zimskom prijelaznom roku doveo je Gonzala Higuaina kao zamjenu za Alvara Moratu, no ni to nije izazvalo neki preveliki efekt.

Kako više ne znaju što će, tako barem tvrde mediji u Engleskoj, Chelsea se okrenuo sastavljanju momčadi za sljedeću sezonu, očajnički žele nekoga na kome bi mogli graditi buduće ambicije pa su navodno zainteresirani za Cengiza Undera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvjestan je odlazak Edena Hazarda

Vjeruje se da Bluesi na tržištu u njemu vide zamjenu za Edena Hazarda koji se "priprema" da u ljetnom prelaznom roku ode u Real Madrid. Turski 21-godišnjak je svoju profesionalnu karijeru započeo u Altinorduu, prije nego se pridružio Basaksehiru 2016. godine.

Brzo se etablirao kao standardni prvotimac, postigavši devet golova u 43 nastupa za klub. Njegove predstave pomogle su mu da potpiše za Romu u ljeto 2017. godine. Under je nastavio s dobrim igrama i u 57 nastupa za klub iz Rima u svim natjecanjima postigao je 14 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal i Tottenham Hotspur su bili povezani s ovim krilnim igračem u proteklih nekoliko mjeseci, a u Romi su ga procijenili na više od 55 milijuna funti. Trenutno ima preko tri godine ugovora s Romom i razgovara o produženju suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo