SANTIAGO BERNABEU SE NAKLONIO OZLIJEĐENOM LUKI MODRIĆU: / Hrvatski as nije zaigrao, a dobio ovacije s tribina u Madridu

Image
Foto: Profimedia

Navijači su odali počast ozlijeđenom hrvatskom kapetanu s tribina, a bila je to samo uvertira u sjajnu večer

26.9.2019.
9:01
Profimedia
VOYO logo

Real Madrid na čelu je ljestvice španjolske La Lige. kraljevski klub uspio je doći do treće pobjede u nizu u prvenstvu, na Santiago Bernabeu pala je slabašna Osasuna koja će bodove ipak trebati potražiti na nekim jednostavnijim gostovanjima.

Luka Modrić odgledao je susret s tribina, no nije bio usamljen jer je Realovoj “bolnici” čak šest igrača koji bi konkurirali za prvi sastav. Uz hrvatskog kapetana izvan stroja su Isco, Mendy, Asensio, Diaz i Marcelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
REAL BEZ MODRIĆA ZAUZEO VRH LA LIGE: /

Pobjeda Atletico Madrida, Valencia ne vidi izlazak iz velike krize

Image
REAL BEZ MODRIĆA ZAUZEO VRH LA LIGE: /

Pobjeda Atletico Madrida, Valencia ne vidi izlazak iz velike krize

No spustio se hrvatski kapetan na travnjak uoči početka susreta. Modrić, Marcelo, Hazard i Ramos svojoj su se publici predstavili kao članovi idealne postave prošle sezone u Europi, kako ih je proglasila FIFA.

Navijači su odali počast ozlijeđenom hrvatskom kapetanu s tribina, a bila je to samo uvertira u sjajnu večer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

(L to R) Real Madrid's Brazilian defender Marcelo, Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric, Real Madrid's Spanish defender Sergio Ramos and Real Madrid's Belgian forward Eden Hazard pose with their 'Best' FIFA Football awards before the Spanish league football match between Real Madrid CF and CA Osasuna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, on September 25, 2019., Image: 473265857, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP, OSCAR DEL POZO

Dva razlike

Mrežu Osasune načeo je Vinicius Junior u 36. minuti nakon lijepe akcije. Mogli su to učiniti i Toni Kroos ili Luka Jović tijekom najezde Reala sredinom prvog dijela, ali nisu dobro namjestili nišanske sprave

Jović je, doduše, bio jako opasan u nastavku utakmice, zabio je i loptu u mrežu, no na intervenciju VAR-a poništen mu je taj pogodak. Priču je za Real zaključio Rodrygo koji je u 72. minuti ušao s lijeve strane prema golu i pogodio za pobjedu Reala i prvo mjesto u Primeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo