EVANĐELJE PO ZDRAVKU / Samoprozvani 'Dinamov apostol' Mamić javio se iz Međugorja s poslanicom u devet stavaka. Ovo morate vidjeti

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Mamić je svašta izjavio, ali nisu mu se baš svidjeli naslovi većine tekstova

2.8.2021.
22:55
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački Dinamo doznao je u ponedjeljak kako bi ga ždrijeb kvalifikacija Lige prvaka mogao u play-offu spojiti s bivšim rivalom Crvenom zvezdom. Dinamo mora proći varšavsku Legiju u trećem pretkolu, a Zvezda mora pobijediti Šerif iz Moldavije.

Ako se te pobjede poklope, Dinamo i Zvezda borit će se za Ligu prvaka, a takvu je situaciju ranije u ponedjeljak komentirao za srpske medije Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa. Mamić je svašta izjavio, ali nisu mu se baš svidjeli naslovi većine tekstova u regiji pa se na kraju dana odlučio javiti putem Facebooka i "ispraviti nepravdu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je u objavi sam sebe prozvao "apostolom Dinama" i objavio je "poslanicu" u devet stavaka u kojima se obračunao s medijima. Objavu prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamićeva poslanica

"Danas sam na temu potencijalne utakmice Dinama i Crvene Zvezde u Ligi prvaka za medije dao desetke i desetke izjava. Kao i inače ostao sam frapiran naslovima i konstrukcijama pojedinih hrvatskih medija, pa sam im zbog svih onih koji vole sport, a ne nepostojeće intrige odlučio sve pojednostavniti i nacrtati:

  1. Moj život je posvećen Dinamu. Ja nisam navijač Dinama. Ja sam sam Dinamov apostol!
  2. Dinamo je najbolji klub u ovom dijelu Europe.
  3. Dinamo će izboriti grupnu fazu Lige prvaka.
  4. Navijam za sve hrvatske klubove u Europi i svima želim uspjeh.
  5. Svi klubovi s ovih prostora osobno su mi draži nego kazahstanski, švicarski i ini klubovi. Svima također želim uspjeh u Europi od Albanije do Slovenije, ali ne protiv Dinama!
  6. Ne možete vi toliko glupih naslova i manipulacija izmisliti, koliko ih ja mogu oprostiti.
  7. Manite se dežurnih palikuća, nacionalista i jeftinih prodavača klikova, navijajte za dobar nogomet, poštovanje tuđih uspjeha i civilizirano navijanje. Pokažimo svijetu da smo iznad primitivizma! Neka na terenu pobijedi bolji!
  8. Ako na nogometnom travnjaku želite poštovanje protivnika, poštujte protivnike!
  9. AJMOOOOOOOOOO DINAMO", stoji u Mamićevoj objavi na Facebooku.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo