SAMO ZA LIVERPOOLOVE NAVIJAČE: /

Pogledajte sve golove postignute u Kloppovoj godini

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Karizmatični njemački nogometni trener Jürgen Klopp slavi godinu dana rada u engleskom Liverpoolu. Na klupu kluba s Anfielda zasjeo je 8.

8.10.2016.
14:52
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Nakon sedam odigranih kola aktualnog prvenstva četvrtoplasirani Liverpool zaostaje tek dva boda za vodećim Manchester Cityjem i klub se nada nečemu velikom. Kloppovo nasmijano lice, ali i čvrsta ruka i visok ton u svlačionici počeli su mijenjati navike igrača koje je ondje zatekao, a on sam, a čovjek nije sklon ishitrenim odlukama, polako je odrstranjivao one na koje nije mogao/želio računati, a podizao je i dovodio igrače koji odgovaraju provedbi njegovih zamisli. Ne zamara se Nijemac pritom velikim imenima, svjestan je da je i njihov ego golem pa ih niti ne upisuje na svoj popis potencijalnih pojačanja.

Sigurno je također da u 365 dana Klopp nije ušao na listu najboljih klupskih menadžera svih vremena, ali i da momčad Liverpoola danas izgleda bolje no što je to bilo prije dvanaest mjeseci. Cilj je nastavak razvoja, a ulazak u Ligu prvaka sljedeće sezone bio bi veliki pothvat. Potom će Klopp s igračima krenuti i korak dalje, no za to će trebati čvrstu obranu i raspoloženost u napadu. Kao što je ova u zapisu ispod teksta u kojem su svi pogoci LIverpoolovih nogometaša postignuti od trenutka kada je on zasjeo na klupu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo