'Samo ne Talijani, svi ostali mogu!'

2.12.2011.
13:48
VOYO logo

"Ukoliko pogledate koje su sve reprezentacije izborile plasman na završni turnir Europskog prvenstva, vidjet ćete da je ovo jača konkurencija od one na svjetskoj smotri. Pogotovo mislim na tri polufinalista sa zadnjeg Mundijala. Tehnički i organizacijski, to su momčadi koje su na vrhu. Na EURU će se neke reprezentacije koje nisu bile dobre na Mundijalu također predstaviti u boljem svjetlu. Portugal, Italija i Francuska će ponuditi više nego na Mundijalu", rekao je Capello.

Englesku nije spomenuo, ali je zato još jednom ponovio ono što je i od ranije jako dobro poznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo će biti moje zadnje natjecanje na klupi Engleske. Još Europsko prvenstvo i to je to".

Capellov sunarodnjak Giovanni Trapattoni odveo je Irsku preko dodatnih kvalifikacija do Eura. Capello kaže da ne bi volio igrati protiv Irske u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Te dvije zemlje su blizu i obje selekcije vode talijanski izbornici. Ne bih volio da se sastanemo u skupini. Protiv Italije ne možemo igrati jer smo u istom bubnju, ali kada bi izvukli Irsku koju vodi Talijan, za mene bi to bio isti slučaj".

Iako su Englezi nedavno pobijedili Španjolsku s 1:0 u prijateljskoj utakmici, Capello bi volio izbjeći aktualne europske i svjetske prvake, kao i Nizozemce, koji su bili finalisti Mundijala u Južnoafričkoj Republici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih izbjeći Španjolsku i Nizozemsku iz prve jakosne skupine. Nadalje, bilo bi mi drago ako nas mimoiđu Portugal i Francuska u ždrijebu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo