Slučajno ili namjerno / Samo dva hrvatska kluba nisu čestitala Modriću na nagradi za najboljeg igrača svijeta

Image
Foto: HNS

Možda bi sve bilo drugačije da je Hajduk odlučio uzeti Modrića u svoje redove kad je s 14 godina došao na probu.

25.9.2018.
14:02
HNS
VOYO logo

Splitski Hajduk izagrebački Rudeš jedini su hrvatski nogometni prvoligaši koji nisu Luki Modriću čestitali na osvojenoj nagradi za najboljeg igrača svijeta.

Rudešani na društvenim mrežama u posljednja 24 sata nisu bili aktivni pa će možda zaslužena čestitka još i pristići. Hajdukove društvene mreže i službena stranica kluba aktivne su čitavog dana, ali nigdje čestitke za Hrvata koji je i službeno postao najbolji na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk inače na svojim stranicama ne "šmeka" jako utakmice hrvatske reprezentacije, nije im pružao podršku za vrijeme svjetskog prvenstva, a nije se libila Torcida uzviknuti sinkronizirano s tribina i pokoju uvredu na Modrićev račun nakon famoznog svjedočenja u slučaju Zdravka Mamića.

Možda bi sve bilo drugačije da je Hajduk odlučio uzeti Modrića u svoje redove kad je s 14 godina došao na probu, a ne potjerati ga uz objašnjenje da je premršav i premalen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je na službenim stranicama objavio da je čestitao, no dosta je to skromna čestitka u kojoj se ne navode imena ni nagrade. Kako izgleda, možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo