'Samo budala ne bi uspjela s takvom momčadi'

Trener Tottenhama Harry Redknapp uvjeren je kako njegov kolega na klupi Chelseaja, Andre Villas-Boas, mora uspjeti u svojoj novoj ulozi s obzirom na igrače koje ima na raspolaganju.

11.7.2011.
13:07
VOYO logo

Chelsea je prošle godine završio drugi u prvenstvu, iza Manchester Uniteda, iako su u zimskom prijelaznom roku na Stamford Brigde stigli Fernando Torres i David Luiz. U ljetnom prijelaznom roku Roman Abramovič još uvijek nije posegnuo dublje u džep i novom treneru doveo neko zvučno pojačanje, ali Villas-Boas ne treba strahovati da neće dobiti ono što poželi.

Harry Redknapp smatra da je sadašnja momčad već dovoljno jaka da Mali Mourinho bez problema može napraviti dobar posao u Zapadnom Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima odličan posao. Samo budala ne bi napravila dobar posao u Chelseaju, s igračima koje ima na raspolaganju. Uđete u svlačionicu, pogledate oko sebe i vidite velike igrače kao što Terry, Lampard i Drogba", rekao je Redknapp.

U novoj sezoni trener Spursa morat će još malo osnažiti svoju momčad želi li ponoviti prošlogodišnji uspjeh kad je uspio osvojiti četvrto mjesto i izboriti Ligu prvaka. Ove sezone to će biti puno teže, jer isti cilj uz Tottenham, imaju Chelsea, oba Manchestera (United i City), Arsenal i Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo se pojačati želimo li sljedeće godine biti bolji. Treba biti realan. Mi smo prošle sezone završili peti, a momčadi ispred i iza nas se pojačavaju", upozorava Redknapp.

Vezani članci:

arti-201107100024006 arti-201107070079006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo