Sammirovo biti ili ne biti: Dolaze velikani Primere!

Kako se doznaje od ljudi bliskih Dinamovom Brazilcu, u amsterdamsku Arenu u srijedu dolaze predstavnici najmanje tri španjolska kluba kako bi uživo provjerili njegove kvalitete.

2.11.2011.
10:56
VOYO logo

U amsterdamsku Arenu u srijedu dolaze predstavnici najmanje tri španjolska kluba zainteresirana za Sammira, Malaga, Valencia i Villarreal, koji bi već u zimu bili spremni investirati u pojačanje iz Maksimira.

Međutim, Španjolci još uvijek čekaju veliku Sammirovu utakmicu u Ligi prvaka. Sad je prilika, protiv ranjivoga Ajaxa, koji je ove sezone odigrao samo jednu veliku predstavu, na žalost, baš protiv - Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/sf4LwwU7WL4?version=3&hl=hr_HR&rel=0

Naime, Ajax u nizozemskom prvenstvu već nakon 11 kola za vodećim AZ-om zaostaje osam bodova i tek je na petome mjestu, što je za prvaka ipak poražavajuće. Stoga, Ajaxov savjetnik Johan Cruijff u kolumni u listu De Telegraf poručuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stanje u klubu nije dobro, no o tome ću govoriti kad bude bolji trenutak, a ne uoči odlučujuće utakmice u Ligi prvaka. Pobijedimo li Dinamo, osigurat ćemo najmanje ulazak u Europsku ligu, a ostat ćemo i u utrci za drugo mjesto u skupini", smatra Cruijff.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo