Sammir kakvog još nikada niste vidjeli!

Sammirova zaručnica Yasmin Chemin na svom je profilu na Twitteru objavila sliku Dinamove 'desetke' sa sinčićem Noahom.

28.12.2011.
16:50
VOYO logo

Dinamov Brazilac Sammir vjerojatno je više od svih želio pobjeći iz zagrebačke magle. Njega u domovini uvijek čeka lijepo vrijeme i odmor, ali ovoga puta imao je motiv više za doći kući.

Osim zaručnice Yasmin, jedva je dočekao vidjeti svog sinčića Noaha, a njegova buduća supruga topli trenutak tate i djeteta zabilježila je mobitelom i odmah stavila na Twitter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se veznjak Modrih ne javlja i uživa u odmoru s obitelji, njegov menadžer Božo Slišković čuo se s njim i potvrdio kako će ove praznike iskoristiti i da ozakoni svoju dugogodišnju vezu s lijepom Brazilkom. "Znate da nije mogao dočekati da vidi sinčića i sada, kada mu se želja ostvarila, djeluje mi kao novi čovjek", kaže Slišković.

"Sammir je sjajno raspoložen, javio mi se iz Curitibe, gdje mu žive zaručnica Yasmin i sin Noah. Znate da nije mogao dočekati da vidi sinčića i sada kada mu se želja ostvarila, djeluje mi kao novi čovjek", kaže Slišković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sammir je ovih dana namjeravao i oženiti s Yasmin, no zaljubljeni par je naišao na probleme.

"Željeli su to napraviti ovih dana, dok je Sammir na odmoru, no nisu mogli dobiti termin. Očekujem da mi se Sammir javi i s tom sretnom viješću prije nego što krene u Zagreb. No, prije toga će i u rodnu Itabunu, posjetiti majku i sestru. Iznimno je privržen obitelji", dodao je zadovoljni menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo