SAMMIR ISKRENO PRIZNAO: / 'Dinamo baš i nisam gledao, a u momčadi poznajem četvoricu igrača'

Image

Sammir se zaputio s Dinamom na pripreme u Tursku, njegov povratak najveće je pojačanje maksimirske momčadi u prijelaznom roku.

23.1.2017.
9:23
VOYO logo

Odrekao se Brazilac s hrvatskom putovnicom zarade u Kini, vratio se tamo gdje se najugodnije osjeća - u Zagreb, gdje je igrajući za Dinamo, proveo sedam godina.

'Imao sam ponude iz Španjolske i Brazila, ali Zagreb je moj grad'

"Moj menadžer Andy Bara došao je uKinu, vidjeli smo da neću puno igrati u novoj sezoni i odlučili smo se na povratak. Imao sam ponude iz Španjolske i Brazila, ali želio sam se vratiti u Dinamo. Ne volim prevelike gradove, a Zagreb je moj grad, tu sam doma" rekao je Sammir za Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko baš ne zna u kakvom je stanju Sammir, koji je posljednju utakmicu odigrao u listopadu prošle godine, na posudbi u iz Jiangsu Suninga igrao u drugoligašu Hangzhou Greentownu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam dva mjeseca u Brazilu gdje sam trenirao svakodnevno, ali posljednjih 20-ak dana, za vrijeme pregovora s Dinamom, nisam trenirao. U Turskoj treniram najnormalnije, trčim i nema nikakvih problema. Htio bih ovdje odigrati bar jednu prijateljsku utakmicu, malo osjetiti teren i suigrače", dodao je Sammir.

Iz Dinama je otišao 2014., u tri godine prilično se izmjenio sastav, pa Brazilac poznaje tek nekoliko igrača u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dinamo je moj zadnji europski klub'

"Znam Schildenfelda, Antolića, Pivarića i Soudanija, ostale dečke tek sad upoznajem. Čitao sam puno o Dinamu, ali nisam gledao njihove utakmice ove sezone", priznao je Sammir.

U travnju će proslaviti 30. rođendan, nakon Dinama ima samo jednu želju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Europi želim igrati samo za Dinamo, a nakon toga se vratiti u Brazil, velika mi je želja tamo zaigrati", zaključio je Dinamov "Filho".

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo