'Zadržao bi to za sebe' / Toplak za Net.hr o Jarnijevoj izjavi koja je uzburkala duhove: 'Nikad to ne bih rekao, samo zbog jednog'

Image
Foto: Pixsell

Samir Toplak za Net.hr prokomentirao je izjavu Roberta Jarnija i najavio Dinamo u Sevilli protiv Betisa

14.2.2024.
10:43
Pixsell
VOYO logo

Samir Toplak, poznati hrvatski nogometni trener, rekao je o izjavi izbornika U-17 Hrvatske Roberta Jarnija kako nismo svi isti i kako svatko izjavljuje i govori što hoće...

Image
'Ništa loše nisam mislio' /

Robert Jarni za Net.hr o izjavi koja je podijelila Hrvatsku: 'Ne vidim razloga za ljutnju ikog'

Image
'Ništa loše nisam mislio' /

Robert Jarni za Net.hr o izjavi koja je podijelila Hrvatsku: 'Ne vidim razloga za ljutnju ikog'

"Naravno, ja takvo što ne bih izjavio. Ostao bi suzdržan. Takvo jedno mišljenje bih zadržao za sebe", naglasio nam je Samir Toplak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proslavljeni bivši hrvatski nogometaš, brončani Vatreni Robert Jarni, u intervjuu za Večernji list kazao je kako stiže na Maksimir i kako će navijati za Betis. Pomalo deplasirano i nepotrebno.

"Pa, nego za koga ću navijati. Betis je ipak moj klub, u njemu sam proveo tri prekrasne godine, a u Dinamu nisam igrao. Ne znam tko bi mi to mogao zamjeriti. Ja sam usto i hajdukovac u srcu", ispalio je Robert Jarni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samir Toplak nam je rekao i sljedeće:

"Prije svega, takvo što ne bih rekao iz poštovanja prema hrvatskom nogometu. Samo zbog toga. Samo, ne znam je li to Jarniju izvućeno iz konteksta, nije, ne kažem da je... niti sam to čuo, niti pročitao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Dinama sutra u Sevilli, u prvoj utakmici 1/16 finala Konferencijske lige, igraju susret protiv Betisa. Dvoboj počinje u 21.00. Uzvrat je tjedan dana kasnije u Zagrebu. Dinamo zauzima treće mjesto u hrvatskom prvenstvu iza Hajduka i vodeće Rijeke. Betis je šestoplasirani u španjolskom prvenstvu. Betis je u petak u gostima svladao s 2:0 Cadiz koji se nalazi u zoni ispadanja iz La Lige. Dinamo je, pak, u subotu u HNL-u odigrao 2-2 u susjedstvu kod Lokomotive.

"Šansa za Dinamo protiv Betisa je u tome što nemaju pritiska. Očekujem dobar Dinamo. Doma su dinamovci pod velikim pritiskom. U HNL-u im pušu svi za vrat. Očekujem dobru utakmicu Dinama, mobilizaciju, defanzivno bolje izdanje, reakciju nego u HNL-u. Možda bi im to moglo pomoći da izađu iz krize. Betis je favorit. Nema tu puno što razmišljati, nego se mobilizirati. Onda se takvi dvoboji uvijek odigraju dobro. Iznad očekivanja. Jer, očekivanja su nikakva i onda dolazi do iznenađenja. Imam osjećaj da će biti dobri", zaključio je Samir Toplak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo