klub mu ispoštovao želju / 'Sam se prodao' - mladi reprezentativac seli na 'čizmu': Igrat će uz bok s bivšim kapetanom Vatrenih!

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Cagliari će za transfer srebrnog reprezentativca isplatiti oko šest milijuna eura odštete

31.7.2018.
9:54
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Filip Bradarić od iduće sezone seli izvan HNL-a i igrat će na travnjacima talijanske Serie A. 

Naime, kako pišu Sportske Novosti, Bradarić je dogovorio seve uvjete s prvoligašem Cagliarijem i od jeseni će nositi dres momčadi iz istoimenog grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je prije par dana na adresu Rujevice stigla izdašna ponuda francuskog Bordeauxa, u svakom slučaju izdašnija od one Talijana, klub je odlučio ispoštivati želju Bradarića čiji je prvi izbor bila 'čizma'. Tako je ispalo da se Bradarić 'sam prodao'. 

Cagliari će za transfer srebrnog reprezentativca isplatiti oko šest milijuna eura odštete. Liječnički pregled obavljen je u Rimu i Bradarić je odmah s menadžerom Tonućem Martićem produljio dalje, obaviti sve formalnosti za potpis ugovora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bradarić bi se već danas trebao priključiti pripremama momčadi, u kojoj će zaigrati s bivšim kapetanom Hrvatske Darijom Srnom, koji je ovog ljeta iz ukrajinskog Shakhtara preselio upravo u Cagliari. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo