Traži da se potraga nastavi / Salina bivša djevoka ne gubi nadu: 'Zašto je poslao onu poruku i zašto nitko ne preuzima odgovornost?'

Image
Foto: Facebook

Emiliano se javio prije nego što je sjeo u avion. Rekao je da je umoran i da mu se avion čini kao da će se raspasti

30.1.2019.
10:50
Facebook
VOYO logo

Avion u kojem je letio bivši igrač francuskog nogometnog prvoligaša Nantesa Emiliano Sala izgubio je svaki trag prošlog ponedjeljka u večernjim satima. Potraga za njim prestala je, a članovi obitelji i Salina dejvojka očajnički pokušavaju doznati što se s njim zaista dogodilo.

"Istraga se mora nastaviti, mnogo se stvari razmatra i informacije su vrlo zbunjujuće: Nije poznato jesu li u zrakoplovu bila dvojica ili trojica, ne znate zašto drugi pilot nije letio, zašto je Emi poslao taj zvuk iz aviona, ne znate gdje je avion, zašto nisu tražili više. Zašto dva kluba ne preuzimaju odgovornost, zašto su poslali avion koji nije bio u stanju letjeti... Ima mnogo razloga zašto treba dalje tražiti odgovore", rekla je bivša djevojka nestalog nogometaša Berenice Schkair za portal Infobae.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emiliano se zaista javio prije nego što je sjeo u avion. Rekao je da je umoran i da mu se avion čini kao da će se raspasti. Da priča bude bolja, pilot koji ga je vozio u avionu nije imao dozvolu za letenje.

Salina obitelj i prijatelji organizirali su samostalno potragu. Unajmili su, naime, privatnu tvrtku za potragu nestalog aviona. Mnogi nogometaši donirali su i po nekoliko desetaka tisuća eura da bi pomogi financirati potragu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da je živ, da će se pojaviti. Znam da treba biti i realan, ali neću izgubiti nadu sve dok ga ne pronađemo. Nastavit ću sa pozitivnim mislima jer postoji razlog mog osjećaja da ih treba tražiti, da je Emi još živ. Ako ga pronađu, jedino bitno će mi biti da on nastavi sa svojim snovima, a to je igranje nogometa u Premier ligi", rekla je Salina djevojka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo