ŠALE NA JUVENTUSOV NAČIN: / Hrvatski as i suigrači odradili urnebesan intervju

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Tri kola prije službenog kraja talijanskog prvenstva, nogometaši Juventusa polako započinju svoj godišnji odmor imajući na umu da su preostale ligaške utakmice za njih tek revijalnog karaktera.

27.4.2016.
16:23
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Sami Khedira, Stephan Lichtsteiner i napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić tim su povodom, u veselom, slavljeničkom raspoloženju pred kamerama Juventusove televizije odradili intervju izmjenjujući se u ulogama novinara i sugovornika.

Prvi se mikrofona primio Lichtsteiner nižući pitanja i dočekujući šaljive odgovore između otpuhivanja dima cigare (i u suigračevo lice), pa je tako prvo pitanje bilo upućeno Khediri, a odnosilo se na sezonu Marija Mandžukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mandžukić premalo zabija'

"Dobar, vrlo dobar. Mario je uvijek dobar. Zabija, trči", mučio se njemački reprezentativac odgovarajući na pitanja na engleskom jeziku, a spomenuo je i da je Mandžukić dio sezone propustio zbog ozljede prije no što mu je Lichsteiner postavio pitanje je li brojka od deset golova zadovoljavajuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Premalo, morao bi više zabijati", našalio se Khedira o kojem je na jednak način pričao i Mandžukić pitavši se gdje je on uopće i je li se vratio sa godišnjeg odmora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo