ŠALATA ĆE OPET GORJETI: / Dinamo sprema novi futsal spektakl

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha kada je Futsal Dinamo napunio Šalatu i predstavio svoj projekt, sprema se novi spektakl.

21.8.2015.
12:58
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamovci su u debitantskoj sezoni projurili drugom ligom, a sad pred prvoligašku sezonu opet na kultnoj Šalati izlaze pred navijače. Kako su najavili iz kluba, spektakl održat će se 5. rujna, a događaj će uz prvu momčad na čelu s novim trenerom - legendom hrvatskog futsala Mićom Martićem, uveličati i legende Dinama, hrvatskog malog nogometa te gostujuća ekipa iz engleskog Nottinghama. Za sada valja reći kako su dolazak obećali i igrači koji s pravom nose titulu idola BBB, a puni sastavi i imena svih momčadi za sada se drže u tajnosti.

"Gledat ćete Dinamo koji će ići na pobjedu bez obzira protiv koga igrao. I na Šalati i tijekom cijele sezone obećavamo atraktivnu igru i zalaganje koje opravdava ime i dres koji nosimo. Uopće ne sumnjam da će i naša vjerna publika biti na visini. Znamo što tim ljudima znači ovaj klub i nogomet općenito i to nam je glavni motiv", rekao je Martić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova humanitarna akcija

Kako zadaća ovog članskog kluba nije samo sport, već i djelovanje u zajednici te pomaganje potrebitima, Dinamo je ovaj puta organizirao humanitarnu akciju u suradnji s udrugom “Jedni za druge” koja se bavi prevencijom ovisnosti, socijalnom i psihološkom rehabilitacijom te resocijalizacijom bivših ovisnika i osoba s invaliditetom uz pomoć terapije jahanjem. Cilj akcije je prikupiti sredstva koja će biti donirana udruzi kako bi se pomoglo njezinu radu.

U tu svrhu Futsal Dinamo će izraditi majice s vlastitim grbom, a dizajn će se odabrati između više od 20 prijedloga navijača koji su zaprimljeni. Majice će biti dostupne u BBB fan shopu u Ilici 37 te na predstavljanju kluba na Šalati. Sav novac zarađen na majicama bit će doniran udruzi “Jedni za druge”. Informacije o kupnji karata i ostalim detaljima spektakla na Šalati, klub će obznaniti naknadno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo