Premier liga / Salah donio Liverpoolu minimalnu pobjedu, rapsodija autogolova u Burnleyu

Image
Foto: AP images

U ranijoj popodnevnoj utakmici West Ham je svladao Arsenala kod kuće 1:0

12.1.2019.
17:50
AP images
VOYO logo

Nakon što ih je Manchester CIty u posljednjem kolu "uštipnuo", Liverpool je u ovom nastavio sanjati san o osvajanju Premier lige. Momčad Jurgena Kloppa bez ozljeđenog Dejana Lovrena na nikad ugodnom gostovanju kod Brightona uspjela je zgrabiti tri boda.

Za jedini pogodak na utakmici zaslužan je egipatski čarobnjak Mohamed Salah. Liverpoolov napadač u 50. je minuti sam izborio jedanaesterac da bi na kraju s "kreča" zabio pobjedonosni pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretan je i nespretan bio Fulham koji je izgubio na gostovanju kod Burnleya. Schurrle je doveo goste u vodstvo, no onda su neshvatljivo zabili dva autogola u razmaku od tri minute i tako je Burnley "ni kriv ni dužan" došao do vodstva kojeg je kod kuće održao do kraja.

Southampton je odigrao vrlo dobru utakmicu na gostovanju kod Leicestera. Slavili su Sveci rezultatom 1:2, a pogotke su za njih postigli Ward-Prowse i Long, dok je počasni pogodak za Laicester zabio Ndidi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Watford je slavio na gostovanju kod Crystal Palacea 1:2, a strijelac gola i autogola bio je igrač Watforda Craig Cathcart. Pridružio mu se i Tom Cleverley koji je ipak zabio samo protivnicima. Cardiff i Huddersfield remizirali su bez pogodaka u Walesu.

U ranijoj popodnevnoj utakmici West Ham je svladao Arsenala kod kuće 1:0, a od 18:30 igrat će se susret između Chelseaja i Newcstlea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo