'MA TO JE SAMO ŠALA': / Pomoćnica ministra proslavila Hajdukov rođendan petokrakom

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Nova pomoćnica ministra pravosuđa Maja Grubišin uzburkala je Dalmaciju, čestitavši na Facebooku 105.

19.2.2016.
9:29
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Grubišin je tu fotografiju 13. veljače postavila kao svoju profilnu, uz želju da na taj način proslavi rođendan najdražeg kluba. Nameće se pitanje zašto je rođena Splićanka odabrala grb koji se odavno ne koristi, točnije bio je u upotrebi u razdoblju od 1960. do 1970. godine.

Mislila da joj je profil zaštićen

"To sam stavila u potpuno dobronamjernom stilu, misleći da je moj profil zaštićen i da nije dostupan svima. Očigledno ću morati poraditi na postavkama zaštite profila. Ovo što me pitate, pa to je bila jednostavno moja šala i neka moja provokacija jer i zvijezda je bila dio Hajdukove povijesti, što mlađe generacije možda i ne znaju. Inače, grozim se svih totalitarizama: ustaštva, četništva i svega sličnoga. Prijatelji koji su to vidjeli su mi rekli u šali da sam luda, neki su se i smijali. Pa, i moja baka po tatinoj strani bila je partizanka, dakle antifašizam kao tradiciju imam u obitelji. Iskreno, čudi me interes za ovaj moj potez pored toliko planova i programa koje imamo u Ministarstvu pravosuđa", izjavila je Grubišin za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jutarnjim satima petka je, pak, na Facebooku dodatno pojasnila razloge crvene zvijezde na svome profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda je moj potez ispao nespretan, ali jedno ostaje sigurno: HAJDUK živi vječno - u svim režimima, svim uspjesima i padovima. Šala na račun crvene zvijezde, kako god da se protumači, samo je šala", napisala je Grubišin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo