SAJAM TAŠTINA: / Uvrijeđeni Mamić ispalio novu provalu

Image
Foto: Pixsell, Željkjo Hladika

"Dobili smo suparnika koji je neugodan i težak.

7.8.2015.
13:55
Pixsell, Željkjo Hladika
VOYO logo

"Koncentracija nam je ipak, bez obzira na europski ždrijeb, usmjerena na Rijeku i nastavak prvenstva. Igramo utakmicu protiv najvećeg rivala po kvaliteti, a s obzirom na situaciju koja je kod nas Rijeka je apsolutni favorit. Igraju jako dobar nogomet, a mi po svim parametrima danas nismo dobri. Treba priznati da je Rijeka favorit" kazao je Zoran Mamić, pa na pitanje novinara kako je to moguće kad Dinamo je deseterostruki prvak i igra kod kuće okrenuo na ironiju:

Opet krivi novinari...

"Realno je takvo stanje kada svi vi u medijima tako vidite stvari. Od stručnjaka do nestručnjaka, a ako većina misli da smo loši, onda su u pravu. To treba respektirati, pa Rijeci dajem ulogu favorita."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostavimo sajam taština po strani, Mamića su očito pogodili komentari o sreći i lošoj igri protiv Moldea. Očito je mislio da će mu se cijela država pokloniti jer je spašavao živu glavu protiv znatno jeftinijeg suparnika, pa se osvrnuo i na ždrijeb playoffa Lige prvaka.

Liga prvaka nije imperativ

"Respektiramo ih, na uvjerljiv način su način, s dvije pobjede ovdje stigli u ovu fazu natjecanja. A izbacili su nekoga tko je bio bolji od Ludogoreca što treba uvažiti. Dobili smo suparnika koji je neugodan i težak. Ne znam sada previše o njima, tek ovo što smo pratili kroz kvalifikacije. Sada ćemo početi skautirati i analizirati tu momčad, no kako im prvenstvo počinje tek poslije našeg prvog dvoboja gledat ćemo ih najviše preko videa", smatra Mamić i na pitanje da li je sada imperativ ući u Ligi prvaku zaključuje. "Nije! Imperativ bi bio da sami odlučujemo o tom plasmanu. No, ovo je suparnik koji se trudi, radi i trenira za taj plasman baš kao i mi. Liga prvaka nam je želja, ali imperativa nemamo", donosi Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo