'Tada sam imao i previše kilograma, nisam bio igrač za Hajduk'

'Dolazio je Mišo Krstičević, pričali su s mojim roditeljima i zastupnikom, ali nisu imali novca.

8.1.2013.
17:14
VOYO logo

Novi igrač Dinama Said Husejinović, koji je u Zagreb stigao iz Sarajeva, ne skriva oduševljenje činjenicom da je došao u Maksimir te je prve dojmove opisao rečenicom 'fakat je dobro'.

U BiH su ga zvali Sajo, Safet, Pape drugi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kažu da ih podsjećam na Sušića. No, ja sam došao ovamo samo s jednim ciljem, da uspijem. Nadam se da ću minutažu dobiti i da ću šansu iskoristiti. Mogu igrati tri pozicije, najbolje mi je lijevo i kao polušpica, desno malo manje", kazao je za Večernjak Husejinović koji tvrdi da su njegovi sretniji što je došao u Dinamo umjesto u CSKA Sofiju.

"Odbio sam Bugare kad me Mamić nazvao. Imao jesam predugovor, ali vrijedio bi samo u slučaju da ne nađem klub, a ja sam našao najbolji na Balkanu. Oni su mi bili zadnja opcija i nemju razloga za ljutnju", kazao je Husejinović koji bi iskustvo iz Njemačke najradije zaboravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam dobio pravu minutažu, ljudi koji su me doveli u Werder uzeli su što su htjeli i ostavili me na cjedilu, nisam imao nikoga tko bi popričao s trenerom, nisam mogao ni ja dok nisam naučio jezik. Sam o sebi sam se brinuo tri godine. Ti koji su me odvelio u Njemačku sad mi nisu ni čestitali, krivo im je valjda. Onda sam se vratio i šest mjeseci nisam ništa radio, udebljao sam se devet kilograma, sad moram skinuti još kilogram da se vratim na kilažu na kojoj sam bio u Werderu. Možda je šteta što prije Werdera nisam došao u Dinamo, i tada se govorilo o tome", kaže Husejinović za kojeg se interesirao i Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolazio je Mišo Krstičević, pričali su s mojim roditeljima i zastupnikom, ali nisu imali novca. No, tada sam imao i previše kilograma, nisam bio igrač za Hajduk."

Jerko Leko, veznjak kojeg je bivši trener Ante Čačić otpisao, je uoči odlaska na pripreme u Tursku potpisao novi dvogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sam sretan. Dinamo je moj klub, ovdje sam počeo karijeru i volio bih je ovdje i završiti. Po isteku ugovora ću se bližiti 35-oj godini, no ako ću se osjećati ovako dobro kao danas onda niti tada neću završiti karijeru. Imam još puno motiva, uživam u radu i igranju nogometa te sam siguran kako mogu puno toga pružiti svom klubu", izjavio je Leko za klupsku stranicu.

Dinamo u srijedu putuje u Tursku gdje će odraditi pet pripremnih utakmica, a Kruno Jurčić na put vodi 25 igrača. U Tursku putuju: Ivan Kelava, Romeo Mitrović, Oliver Zelenika, Šime Vrsaljko, Josip Pivarić, Josip Šimunić, Jozo Šimunović, Tin Jedvaj, Josip Čalušić, Ivan Tomečak, Luis Ibanez, Arijan Ademi, Jerko Leko, Marcelo Brozović, Zvonko Pamić, Alen Halilović, Said Husejinović, Mateo Kovačić, Fran Brodić, Sammir, Ante Rukavina, Duje Čop, Fatos Beqiraj, Ivan Krstanović i Marko Kolar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo