SAGA S TRANSFEROM MANDŽUKIĆA BLIŽI SE KRAJU: / Hrvat dobiva najveći ugovor u karijeri, ali destinacija je neočekivana

Image
Foto: Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial

Mandžukić je do sada već dobivao nemoralne ponude iz Kine i pojedinih azijskih zemalja, ali ih je redom odbijao

17.9.2019.
8:30
Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial
VOYO logo

Čini se kako bi saga s transferom hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića uskoro mogla biti gotova. Iako se nagađalo da će srebrni Vatreni čekati zimu i u siječanjskom prijelaznom roku tražiti novi klub, to se ipak nije dogodilo. Mandžukić je do sada već dobivao nemoralne ponude iz Kine i pojedinih azijskih zemalja, ali ih je redom odbijao u nadi da će karijeru moći završiti igrajući vrhunski nogomet u nekom od vrhunskih europskih klubova. Ipak, sada kada je u 34. godini na klupi Juventusa, a prijelazni rok je dosta daleko, Mandžukić je zaglavio i traži pragmatično riješenje.

Talijanski mediji tako donose kako bi riješenje mogao biti transfer u Katar, odnosno ili tamošnji Al-Rayyan ili Al-Gharaf. Calciomercato tvrdi kako je Al-Rayyan bliži dovođenju Mandžukića te da će se u utorak s njim i sastati, dok Gazzetta tvrdi da je to istina, ali da je i Al-Gharaf i dalje u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, AFP

Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic celebrates after scoring during the Italian Serie A football match Juventus vs Atalanta on May 19, 2019 at the Allianz stadium in Turin., Image: 434648603, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Kažu kako je potonji klub spreman Mandžukiću dati astronomski usgovor od sedam milijuna eura godišnje na tri sezone, ali da je Al-Rayyan trenutno u prednosti jer Hrvatu nudi čak osam milijuna eura godišnje, ali ne zna se na koliko sezona.

Juventusov direktor Fabio Paratici otkrio je talijanskim novinarima kako je u Torino stigla ponuda iz Katara za Mandžukića te da su pregovori u tijeku. Mandžukić u Juventusu zarađuje oko šest milijuna eura godišnje, dakle plaća bi mu bila zadovoljavajuća u oba slučaja, a sve bi trebalo biti gotovo do 30. rujna, do kada traje prijelazni rok u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo