'Sada se vidjelo da nema razdora sjevera i juga'

Panika zbog odlaska Krasimira Balakova u Bugarsku završena je priča i on ostaje u Poljudu. Barem tako tvrdi član Hajdukove uprave Milo Nižetić.

12.9.2011.
11:12
VOYO logo

"To je nemoguća misija, vjerujem da Balakov razmišlja na sličan način. Razgovarao sam s njim, fokusiran je na Hajduk i uopće ne razmišlja o mogućnosti da preuzme Bugarsku. On ima dugoročni ugovor, a sastanak s upravom i Nadzornim odborom nije u nijednom trenutku bio zbog nekih drugih stvari osim dugoročnog projekta Hajduka. Nema odlaska Balakova, o tome se ne razmišlja", rekao je Nižetić.

Na trenutak se uključio Hajdukov glasnogovornik Ante Bilić, prenio riječi Balakova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Balakov je poručio da nije imao nikakav kontakt s bugarskim savezom i da je koncetriran isključivo na Hajduk", dodao je Bilić.

Nižetić drži da će se se rad Balakov tek vidjeti u pravom smislu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da je po široj javnosti, ali i stručnjaka, Balakov prepoznat. Lijepo je čuti kad o njemu afirmativno govore stručnjaci tipa Poklepovića i Vulića. I po tome se vidi da je dovođenje Balakova dobar potez. Svjesni smo da se nalazimo na samom početku, da se tek naziru konture neke buduće igre Hajduka", kaže Nižetić.

A o derbiju je Nižetić govorio kao o spektaklu, odličnim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica je bila tvrda, nije bilo lijepa, bilo je puno kontakata. Vi sigurno očekujete da komentiram isključenje Brkljače, nepostojeće zaleđe Tomasova, neujednačeni kriterij pri prekršajima, posebice Šimunića... Vi očekujete da kažem da je to demostracija moći, ali to vam neću kazati", sve je između redaka o tome što misli o suđenju Bebeka kazao Nižetić.

Pavle Cicarelli, drugi član uprave, prozborio je par riječi o odnosu sjevera i juga. S tim da je direktno kazao da je Hajduk u dvoboju protiv Dinama oštećen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada se vidjelo da nema razdora sjevera i juga, navijači Dinama bili su dobro primljeni. Nema razdora, to su ljudi iz Dalmacije zorno pokazali, razdor je nepostojeći. Ipak, ostaje argument da se Hajduk oštećuje, teško smo oštećeni kod zaleđa Tomasovu. Poruka ove uprave je da ćemo nastaviti našu borbu da Hajduk dobije jednak tretman i da dobije dobro, pošteno suđenje. Legalisti smo, tako pristupamo svemu, a ovaj tjedan organizirat ćemo sastanak u Hrvatskom nogometnom savezu. Svjesni smo da moramo raditi da dobijemo jednaki tretman", rekao je Cicarelli.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201109100216006 arti-201109110285006 arti-201109100504006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo