SADA NEMA VIŠE DILEME, POZNATO DOKAD ĆE DALIĆ BITI IZBORNIK: / Pao veliki dogovor, od ovog će najviše profitirati hrvatski navijači

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Vatreni bi prvo okupljanje trebali imati u rujnu kada ih čekaju gostovanja kod Portugala

9.7.2020.
10:20
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Iako je bilo dosta govora da će napustiti klupu nogometne reprezentacije nakon Eura čini se da je Zlatko Dalić postigao dogovor prema kojem će nešto dulje ostati hrvatski izbornik. Sportske novosti pišu da je s predsjednikom DavoromŠukerom postigao dogovor prema kojem će na klupi ostati do Svjetskog prvenstva u Kataru, koje je na rasporedu od 21. studenoga do 18. prosinca 2022. Do službene objave ove vijesti čeka se sastanak Izvršnog odbora koji je na rasporedu ovog mjeseca.

Image
TURSKI NOVINAR OTKRIO ZANIMLJIVU INFORMACIJU: /

'Sve su bili dogovorili s Dalićem, ali...'

Image
TURSKI NOVINAR OTKRIO ZANIMLJIVU INFORMACIJU: /

'Sve su bili dogovorili s Dalićem, ali...'

Vrijedno je podsjetiti da su turski mediji objavili da je Dalić bio sve dogovorio s Fenerbahčeom te da je nakon Eura trebao sjesti na klupu tog velikana. No, pandemija koronavirusa promijenila je njegove planove jer je Euro prebačen na iduću godinu. Dalić je nakon srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji htio voditi reprezentaciju i na Euru te nije odustao od te ideje pa se zahvalio Turcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Svečani doček Vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića 16.07.2018., Zagreb - Docek Vatrenih na sredisnjem gradskom trgu. Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji. Zlatko Dalic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Prema ovim informacijama, čini se da će ostati godinu i pol dana dulje s Vatrenima nego što se predviđalo. Jer, nakon Eura slijedi težak posao. Očekuje se da će Luka Modrić i Ivan Rakitić reći konačno zbogom Vatrenima, a pitanje je hoće li nakon te smotre za reprezentaciju nastaviti igrati i Dejan Lovren te Domagoj Vida.

U međuvremenu, HNS je objavio kako Vatrene čeka sadržajna jesen. Vatreni bi prvo okupljanje trebali imati u rujnu kada ih čekaju gostovanja kod Portugala (5. rujna u Portu) i Francuske (8. rujna u Parizu) u okviru novog izdanja Lige nacija, dok ih u listopadu i studenome čeka trostruki program. Uz prijateljski susret sa Švicarskom, listopad donosi domaće susrete u Ligi nacija protiv Švedske (11. listopada) i Francuske (14. listopada), dok će u studenome Hrvatska igrati u Švedskoj (14. studenoga) i kod kuće protiv Portugala (17. studenoga). Naknadno će biti dogovorena još jedna prijateljska utakmica u studenome, s obzirom na obvezu svih reprezentacija da u okviru Uefinog centraliziranog natjecateljskog ciklusa odigraju identičan broj utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo