'SADA IMAM CUADRADA I MANDŽUKIĆA': / Juventusov trener otkrio recept za pobjedu protiv Barcelone

Image

U srijedu će s početkom u 20:45 sati nogometaši Juventusa krenuti po rezultat kojim bi potvrdili 3-0 pobjedu iz prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka.

18.4.2017.
20:57
VOYO logo

Nogometni portal Football Italia podsjeća da je od ukupno 103 samo pet momčadi ispalo iz nokaut faze Lige prvaka nakon prednosti s kakvom talijanski prvak stiže kod branitelja naslova u španjolskom prvenstvu. Juventusov trener Massimiliano Allegri zna što je potrebno činiti njegovoj momčadi da se ne ugura u to društvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Savršena utakmica za nas bila bi ona nakon koje prolazimo dalje. Moramo biti čistih glava i oštri. Bit će razdoblja u igri u kojima ćemo napadati i onih u kojima ćemo se braniti. Kao i u svakoj utakmici. I morat ćemo to dobro raditi. Mislim da se Barcelonine karakteristike nisu promijenile, a mi moramo imati vjeru u sebe i svoje mogućnosti. Dečki znaju što im je činiti, to je jednostavno. Moraju se dobro braniti i dobro napadati. I točka", kaže Allegri i dodaje:

"U prošlosti sam imao veznjake drugačijih karakteristika, sada imam napadački orijentirana krila kao što su Juan Cuadrado i Mario Mandžukić, a moj je posao izvući maksimum iz onoga što mogu ponuditi moji igrači. Jasno, Barcelona ima trojicu opasnih napadača na koje moramo pripaziti, ali ništa više od uobičajenog."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Allegri je kazao i da su svi igrači njegove momčadi spremni za susret u srijedu i da će istrčati postava koja je istrčala i u prvoj utakmici, odnosno da su moguće minimalne izmjene u njoj. On će se, pak, pobrinuti za taktičke izmjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo