SAD NEK' TRAŽI POVIŠICU: / Lovren zarađuje 'sitniš' u odnosu na suigrače, a odveo je Liverpool u polufinale

Image

Dejan Lovren definitivno je u četvrtak navečer zauvijek osvojio srca Liverpoolovih navijača, njegov pogodak protiv Borussije u sudačkoj nadoknadi, donio je Redsima polufinale Europske lige.

15.4.2016.
23:51
VOYO logo

Lovren je često bio kritiziran, ali dolaskom Kloppa, njegova igra postala je znatno sigurnija, a (bivši?) hrvatski reprezentativac najčvršća karika obrane Redsa. Prije dvije godine Liverpool ga je doveo iz Southamptona za 25 milijuna eura, što je iznos koji je "stršao" dok je Lovren griješio u zadnjoj liniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tjedno 65.000 funti

No, prema tjednoj plaći, Lovren je daleko od najplaćenijih igrača u svojoj momčadi. Hrvatski branič ima ugovor s Liverpoolom do 2019. godine, a tjedno zarađuje 65.000 funti, odnosno 81 tisuću eura.

Naravno, to je nezamisliv iznos u životu običnog čovjeka, ali prema platnoj listi, Lovren je u Liverpoolu tek na 11. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benteke zarađuje više nego dvostruko od Lovrena

Ispred njega su: Christian Benteke (140.000 funti), James Milner i Daniel Sturridge (120.000 funti), Roberto Firmino i Jordan Henderson (100.000 funti), Philippe Coutinho, Martin Škrtel, Mamadou Sakho i Enrique (75.000 funti) te Nathaniel Clyne (70.000 funti).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda je sad pravi trenutak da Lovren zatraži povišicu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo