Mourinho progovorio o mogućem odlasku Modrića u Chelsea

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho potvrdio je u razgovoru za Marcu da namjerava dovesti Diega Costu na Stamford Bridge. Demantirao je, pak, da je zainteresiran za bilo kojeg nogometaša Real Madrida.

15.6.2014.
13:50
VOYO logo

Već mjesecima se nagađa da će Chelsea u ljetnom prijelaznom roku nastojati kupiti Diega Costu. Dio medija je uoči Svjetskog prvenstva pisao da je napadač Atletico Madrida već obavio liječničke preglede u Londonu i da se samo čeka potpis ugovora. To se zasad nije dogodilo, ali Mourinho ne krije da želi Brazilca sa španjolskom putovnicom u svojoj momčadi.

"Costa je igrač kojeg želim. Zatražio sam od kluba da ga dovede i uvjeren sam da će nam to uspjeti i da će potpisati za Chelsea", rekao je portugalski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ako Costa i ne ode na Stamford Bridge, jedan igrač Atletica svakako hoće. Riječ je o golmanu Thibautu Courtoisu koji ima ugovor s Chelseajem, a posljednje je tri sezone bio posuđen Madriđanima. Nagađalo se da bi mogao ostati još jednu sezonu u dresu španjolskog prvaka budući da Chelsea ima sjajnu ''jedinicu'' u Petru Čechu, ali za Mourinha dileme nema.

"Čim završi Svjetsko prvenstvo, Courtois dolazi na Stamford Bridge. Kraj priče."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O navodnoj želji Real Madrida da iz Chelseaja dovede Brazilca Ramiresa, portugalski je menadžer rekao:

"U sjajnim sam odnosima s ljudima u Realu i oni znaju da Ramires ne ide nikamo, ali znaju i da ja nisam zainteresiran ni za jednog igrača Reala."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, najave o razmjeni Ramiresa i gotovine za Modrića su odmah pale u vodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo