Sad je sve jasno: Hrvatski izbornik donio tešku odluku!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač odabrao je 25 igrača na koje računa za predstojeći kvalifikacijski ogled za Euro 2016. protiv Italije.

13.11.2014.
9:17
VOYO logo

Iako je takozvana hrvatska B reprezentacija poražena od Argentine u Londonu s 2:1, mnogi su igrači kojima je ukazana prilika ostavili jako dobar dojam, pa je pred Kovačem bio nezahvalan zadatak.

U svakom slučaju, odluku je donio i trinaestorici igrača koji su ostali u Zagrebu priključit će se Lovre Kalinić, Ivan Vargić,Šime Vrsaljko, Tin Jedvaj, Milan Badelj, Anas Sharbini, Duje Čop, Hrvoje Milić, Mateo Kovačić, Domagoj Antolić, Marin Leovac i Alen Halilović, potvrđeno je putem službene web-stranice HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni će ostati u reprezentativnom kadru i nastavit će s pripremama za veliki ogled protiv Azzurra koji je na rasporedu u nedjelju u Milanu.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, trinaestorica igrača koji su ostali u Zagrebu kako bi se čim bolje odmorili za Talijane su Danijel Subašić, Darijo Srna, Vedran Ćorluka, Dejan Lovren, Domagoj Vida, Luka Modrić, Ivan Rakitić, Danijel Pranjić, Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Ivica Olić, Andrej Kramarić i Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo