ODLAZAK U ITALIJU / Sad je i službeno: Cristiano Ronaldo za 120 milijuna eura napustio Real Madrid i prešao u Juventus!

Image
Foto: AP Images

Ronaldo je cijelu priču rasplamsao tajanstvenom izjavom nakon finala Lige prvaka

10.7.2018.
18:11
AP Images
VOYO logo

Glasine o odlasku Cristiana Ronalda kruže medijima već mjesecima, a iako su se u početku činile apsurdnima - sada su potvrđene!

U transferu vrijednom gotovo 120 milijuna eura, CR7 postao je novi igrač 'stare dame'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je cijelu priču rasplamsao tajanstvenom izjavom nakon finala Lige prvaka:

U sljedećih nekoliko dana ćete znati sve o mojoj budućnosti. Bilo je jako lijepo igrati za Real Madrid - rekao je tada Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije baš bilo nekoliko dana, nego gotovo dva mjeseca, ali sada je i ova 'afera' napokon gotova. Real Madrid je na svojim službenim stranicama objavio da jedan od najboljih igrača današnjice odlazi u Torino i tako okončava svoju devetogodišnju vladavinu na Santiago Bernabeu.

Comunicado Oficial: Cristiano Ronaldo.

https://t.co/nJiousygtF#RealMadridpic.twitter.com/JwQqrrk0Wc

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas, Real Madrid želi izraziti zahvalnost igraču koji je dokazao da je najbolji na svijetu i koji je obilježio jedno od najsvjetlijih poglavlja u povijesti kluba i nogometa. Za Real Madrid, Cristiano Ronaldo uvijek će biti jedan veliki simbol i jedinstvena referenca za buduće naraštaje. Real Madrid će zauvijek biti tvoj dom ", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je za Real Madrid nastupio čak 438 puta i zabio 450 pogodaka! Po dva puta je osvojio domaće prvenstvo i kup, a čak četiri puta Ligu prvaka, a sada će to pokušati ponoviti i s Juveom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se kasnije i sam Ronaldo.

"Ove godine u Real Madridu, i u ovom gradu, vrlo vjerojatno su najsretnije godine mog života. Osjećam samo veliku zahvalnost za ovaj klub i ovaj grad. Ne mogu im dovoljno zahvaliti na ljubavi koju sam od njih dobio. Ipak, vjerujem da je došlo vrijeme da okrenem novu stranicu u životu i zato sam tražio od kluba da prihvati ovu ponudu. Hvala svima, i naravno, kao što sam rekao i prvi put na našem stadionu prije devet godina: Hala Madrid!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo