SAD JE I SLUŽBENO: / Bivši dinamovac konačno postao član Norwicha

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Bivši Dinamov igrač Ivo Pinto od danas je i službeno član Norwich Cityja.

8.1.2016.
10:49
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Transfer se oduljio, ali je uspješno okončan, Pinto će nakon dvije i pol godine u Dinamu zaigrati za Norwich. Maksimirski klub će za taj transfer zaraditi tri milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogao bi debitirati već u subotu

U dresu novog kluba Pinto bi mogao zaigrati već u subotu, kad Norwich u FA kupu dočekuje Manchester City. Dinamo je nakon odlaska portugalskog desnog braniča već reagirao, na toj poziciji doveo je iz Maribora slovenskog reprezentativca Petra Stojanovića.

Pinto: Dolazim u zemlju visoke nogometne kulture

"Uzbuđen sam što sam došao u Norwich. Sve je ovdje dobro organizirano, sretan sam što sam ovdje. Puno mi znači što sam došao u najjaču ligu na svijetu, trenirao sam da dospijem ovdje", kazao je Ivo Pinto za službenu klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi su se podsjetili da je Pinto u Dinamovom dresu ove sezone u Ligi prvaka pobijedio Arsenal.

"To je bilo nevjerojatno, početi nastup u Ligi prvaka pobjedom protiv Arsenala. U karijeri pamtim i pobjedu protiv Manchester Uniteda prije tri godine. U Engleskoj se igra brzo i snažno, bori se do samog kraja, za svaku loptu", dodao je Pinto predstavljajući se engleskim navijačima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brz sam igrač, igram intenzivno, želim pomoći momčadi da zabije što više golova. Sretan sam što sam u nogometnoj zemlji, gdje postoji visoka nogometna kultura", zaključio je Pinto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo