S MATRIXOM NEMA ZAFRKANCIJE: / Materazzi otkrio kako je prebio Balotellija - 'Istina je, dobro sam ga istukao'

Image
Foto: Profimedia

Incident između ove dvojice dogodio se 2010. godine nakon utakmice Intera i Barcelone

16.4.2020.
22:52
Profimedia
VOYO logo

Nazivali su ga svakako, krvnikom, mesarom, divljakom, razbijačem, luđakom, zločestim dečkom, provokatorom, manijakom čak, a nije da svoje nadimke nije opravdavao potezima na terenu i izvan njega. Legendarni talijanski reprezentativac i stoper Intera, Marco Materazzi imao je bogatu karijeru koji su uglavnom obilježavali incidenti, poput onog sa Zidaneom u finalu SP-a 2006. godine kada ga je legendarni ćelavac udario glavom u trbuh jer ga je ovaj brutalno izvrijeđao.

No, nije to jedina anegdota o kojoj Matrix voli pričati. U razgovoru s jednim od vođa Interovih navijača, Davideom Oldanijem, otkrio je Materazzi i kako je jednom prilikom prebio Marija Balotellija. Balotelli je pak poznat kao ugnjetavač, "bad boy" s kojim se gotovo nitko ne usudi zakačiti. Voli borilačke sportove, voli provocirati suigrače jer valjda misli da mu nitko ne može ništa, jer ipak je riječ o 190 centimetara visokom i gotovo savršeno nabildanom sportašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Marco Materazzi of International Stars International Stars v Netherlands, Legends Cup, football, Small Arena Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - 21 Feb 2020, Image: 500294271, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ANTON IVANOV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svi Balotellijevi grijesi

Ipak, uvijek postoji netko luđi. Balotelli se jednom prilikom zamjerio Matrixu i na kraju pobrao batine. Incident između ove dvojice dogodio se 2010. godine nakon utakmice Intera i Barcelone u polufinalu Lige prvaka. Balotelli je tada nakon utakmice u Milanu, bacio dres Intera na pod i to je bio okidač Materazziju pa ga je pribio na zid.

"Istina je, dao sam mu dobre batine. Volim Marija, ali stvarno je tada to zaslužio. Sada smo opet prijatelji, kao braća, ali učinio je ono što tog dana nikako nije trebao učiniti", rekao je Materazzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je otkrio kako to nije jedini Balotellijev grijeh...

"Bacanje dresa nije bilo najgore što je napravio. Prije utakmice u autobusu nam je rekao: 'Danas ću odigrati loše', pa sam mu obećao da ću mu to naplatiti ako se dogodi. Kad je ušao u igru, pokušavao je pucati s centra umjesto dodati Diegu Militu. Milito ga je htio ubiti jer je upropastio tako kontranapad. Vjerovali smo u Marija, zabio je puno golova i pridonio pobjedama, ali tjedan dana nakon toga tražio sam od Mourinha da me na treningu stavi u ekipu protiv Balotellija. Nakon nekoliko sekundi Balotellija bih vratio u svlačionicu", ispričao je Materazzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo