nakon teškog udarca / Ružne scene iz Italije: Vratar Napolija se usred utakmice srušio i onesvijestio, hitno prevezen u bolnicu

Nažalost, sjajnu utakmicu u Napulju zasjenile su strašne scene nakon što se vratar domaćih David Ospina onesvijestio na travnjaku

17.3.2019.
21:49
VOYO logo

Prava golijada mogla se vidjeti u nedjelju u popodnevnim satima u Napulju, gdje su domaći sa 4-2 svladali Udinese. Nažalost, sjajnu utakmicuzasjenile su strašne scene nakon što se vratar domaćih David Ospina onesvijestio na travnjaku.

30-godišnji Kolumbijac je ranije tijekom susreta, već u petoj minuti ozlijedio glavu nakon žestokog sudara s protivničkim napadačem, zbog čega je nosio povez, a u 40. minuti utakmice samo se srušio u svom kaznenom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudionicima je trebalo nekoliko trenutaka da shvate što se dogodilo, a nakon što mu je pružena prva pomoć, na vozilu s nosilima je izašao iz igre te je direktno poslan u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnovije vijesti javljaju kako je u bolnici došao svijesti, a s njim je i njegova supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pobjedi Napolitanaca u strijelce se upisali Younes (17'), Callejon (26'), Milik (57') i Mertens (70'), dok su za goste golove zabili Lasagna (30') i Fofana (36').

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo