RUŽAN PRIZOR KOJI JE GOTOVO SVIMA PROMAKAO: / Igrači Rome naguravali Manchesterova klinca, a onda je uletio podivljali Cavani

Image

Igrači Rome Mancini i Karsdrop počeli su poput nekih bullyja naguravati Unitedovog klinca Masona Greenwooda

7.5.2021.
12:04
VOYO logo

Nogometaši Manchester Uniteda plasirali su se u finale Europske lige nakon što su u polufinala eliminirali AS Romu, koja je, nakon poraza 2-6 na Old Traffordu, u uzvratu u četvrtak na svom Olimpicu došla do utješne pobjede od 3-2. Za United je oba gola zabio Edinson Cavani (39, 68), a strijelci za Romu bili su Edin Džeko (57), Bryan Cristante (60) i Nicola Zalewski (83).

Utakmicu je također obilježio i manji incident u 72. minuti. Igrači Rome Mancini i Karsdrop počeli su poput nekih "bullyja" naguravati Unitedovog klinca Masona Greenwooda. Nasilje je trajalo sve dok negdje iz pozadine poput razjarenog bika nije uletio Edinson Cavani. Urugvajac je odmah navalio na fizički puno jačeg Karsdropa i poručio mu neka se proba naguravati s njim, a ne s malim Greenwoodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Edinson Cavani of Manchester United in action during Premier League match between Crystal Palace and Manchester United at Selhurst Park in London - 3rd March 2021 Crystal Palace v Manchester United, Premier League, Football, Selhurst Park, London, UK - 03 Mar 2021,Image: 594975228, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Ubrzo je nastalo naguravanje, ali srećom ostali igrači su ih rastavili.

Incident pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United i Villarreal borit će se 26. svibnja u Gdanjsku za naslov pobjednika Europske lige. Villarreal je, nakon domaće pobjede 2-1, u Londonu odigrao 0-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo