RUMUNJSKI IZBORNIK NAKON REMIJA OKUPLJENE OSTAVIO BEZ TEKSTA: / 'Srbija je jedna od najkvalitetnijih reprezentacija u Europi'

Image
Foto: Screenshot

Legenda rumunjskog nogometa izjavom je iznenadila novinare koji su se okupili na konferenciji za medije nakon utakmice

11.9.2018.
9:10
Screenshot
VOYO logo

Jučer je u Srbija u Beogradu dva puta vodila protiv Rumunjske, no gosti su izvukli remi 2:2. Strijelci za Srbiju bili su Aleksandar Mitrović (26, 63), dok su golove za goste zabili Nicolae Stanciu (48-11m) i George Tucudean (68).

Legendarni Cosmin Contra, rumunjski izbornik, cijelu je utakmicu stajao na nogama, davao upute svojim igračima svih 90 minuta i pošteno se namučio. Nakon utakmice bio je izrazito zadovoljan ostvarenim, a posebno je nahvalio domaćine, toliko da su u srpski novinari ostali u čudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nahvalio Srbiju

''Naravno da sam zadovoljan. Pa Srbija je u ovom trenutku jedna od najkvalitetnijih reprezentacija u Europi'', rekao je Contra. Okupljeni novinari nisu vjerovali u to što su čuli, pa su ga zamolili da ponovi što je rekao. Contra je ostao dosljedan sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Da, dobro ste čuli. Srbija je jedna od najboljih ekipa u Europi'', kazao je Rumunj, pa je nastavio:

''Dobro smo počeli, ali smo kasnije pali u igri i dopustili smo Srbiji da nametne svoju igru, da bude bolja. Nakon 15 minuta smo se pogubili, ali morate znati da smo igrali protiv jedne od najmoćnijih reprezentacija u Europi. Na kraju smo mogli čak i do pobjede, ali i ovaj rezultat je odličan za nas.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo