Izjava iz Bayerna koja govori puno odnosu prema Mandzukicu

Sve je veca vjerojatnost da ce Mario Mandzukic ubrzo napustiti Bayern. Indirektno je to potvrdio i predsjednik bavarskog nogometnog kluba Karl-Heinz Rummenigge.

17.5.2014.
16:12
VOYO logo

Bayernov trener Pep Guardiola izostavio je Mandzukica s popisa od 18 igraca koje je poveo na finalnu utakmicu DFB-Pokala protiv dortmundske Borussije.

Nagada se da je Guardiola takvu odluku donio iz disciplinskih razloga, nakon sto je ranije ove sezone jednom vec udaljio Mandzukica iz momcadi. Tada je taj potez objasnio nedovoljnim zalaganjem hrvatskog reprezentativnog napadaca na treninzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Buduci da ce ovoga ljeta Robert Lewandowski prijeci iz Borussije Dortmund u Bayern, predsjednik bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge drzi kako hrvatski reprezentativac mozda nije spreman boriti se s njime za mjesto u momcadi.

"Ako Mario ostane u nasem klubu, nece mu biti lako. Nasu momcad pojacat ce vrhunski napadac. Postavlja se pitanje je li Mario spreman boriti se s Lewandowskim za mjesto u momcadi, ili bi radije potrazio drugi klub. Nista jos nije odluceno, ali mi smo otvoreni za sve razgovore", izjavio je Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo