Ronaldov agent: 'Naravno da sam znao!'

Nogometna vijest koja je odjeknula svijetom je nezadovoljstvo ponajboljeg svjetskog nogometaša Cristiana Ronalda, koji je indirektno naznačio da bi volio i napustiti Real Madrid.

4.9.2012.
7:30
VOYO logo

Mnogo je toga kulminiralo nakon ogleda 3. kola Primere u kojem je Real, na Santiago Bernabeuu, uz dva gola baš Ronalda, svladao Granadu 3:0. Ronaldo svoje golove nije uopće slavio, a po završetku utakmice ponudio je objašnjenje. "Tužan sam iz profesionalnih razloga. Zbog toga nisam slavio jer jednostavno nisam sretan. Ljudi u klubu znaju o čemu se radi. Naglašavam da su u pitanju profesionalni, a ne osobni razlozi", rekao je Ronaldo.

http://www.youtube.com/embed/zMQFV0dsIEM Španjolski sportski list As navodi da je u subotu Ronaldo zatražio sastanak s predsjednikom Reala Florentinom Perezom, na kojem mu je objasnio da je nesretan i sugerirao da želi otići. Kao razlog je navodno naveo da mu nije 'ugodno u svlačionici'. Neki španjolski mediji su izvijestili da je ovakva vijest potpuno šokantna, pa da to nije znao ni igračev agent Jorge Mendes. No, on je takvo što negirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sam znao za Ronaldovo nezadovoljstvo. Ono nije od jučer. Znate, mi imamo vrlo kvalitetan odnos i on zna da na mene može računati u svemu. Zato mi je i ispričao o čemu je riječ. Da, upoznat sam s ovim od ranije", rekao je Mendes. Inače, Ronaldov stariji nogometni kolega, nekadašnja zvijezda Milana i madridskog Atletica Paulo Futre također je dao izjavu:

"Smiješno je da se spominje da Cristiano želi novi, financijski jači ugovor. Razlozi su daleko dublji. Nema pravu potporu u klubu kada su određene stvari u pitanju, između ostaloga, pretpostavljam, kada je u pitanju njegova želja da se okiti Zlatnom loptom", rekao je Futre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo