RONALDO ŽELI JOŠ JEDNOG HRVATA U JUVENTUSU: /

'Platite im 100 milijuna eura, on je savršen za nas'

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Portugalac bi Vatrenog želio vidjeti već u siječnju.

17.10.2018.
15:55
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

Popularni španjolski tabloid Don Balon objavio je u srijedu pomalo nevjerojatnu priču. Navode da je Portugalac Cristiano Ronaldo zatražio do čelnika Juventusa da momčad pojačaju hrvatskim reprezentativcom i veznjakom Barcelone Ivanom Rakitićem.

Španjolci ističu Rakitićevo nezadovoljan činjenicom da mu je iz kluba jasno rečeno da mu ne mogu poboljšati ugovor te da Ronaldo u njemu vidi igrača koji bi savršeno upotpunio Juveov vezni red.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogromna odšteta

Nadalje, pišu kako su u Juventusu svjesni da bi ga morali platiti 100 milijuna eura, što im se čini pretjeranim za ovog 30-godišnjaka. Smatraju da nije baš najpametnije toliki novac utući u igrača koji će ove sezone napuniti 31 godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić i Ronaldo stari su rivali iz Primere. Vatreni je tako prije Svjetskog prvenstva jasno dao do znanja što misli o njegovu tada potencijalnom transferu sa Santiago Bernabeua.

"Ne mogu zamisliti da Ronaldo napusti Real. Ali u nogometu se neke stvari brzo mijenjaju. Ronaldo je igrač koji pravi razliku u momčadi. No neću lagati, ode li iz Madrida bit ću sretan. Nadam se da će donijeti najbolju odluku za sebe".

Image
Foto: AFP

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic celebrates a goal with Barcelona's forward Arda during the Spanish league football match Villarreal CF vs FC Barcelona at El Madrigal stadium in Vila-real on March 20, 2016. (Photo by JOSE JORDAN / AFP)

Dođe li u Juve Rakitić bio službeno bio treći Hrvat u svlačionici talijanskog prvaka. Mario Mandžukić je standardni prvotimac, dok je Marko Pjaca trenutno na posudbi u Fiorentini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo