odmor u lijepoj našoj / Ronaldo i Georgina napustili Dubrovnik: Pogledajte kako su pozdravili osoblje luksuzne vile

U strogoj tajnosti Cristiano Ronaldo stigao je s djevojkom Georginom u petak oko 23 sata

23.4.2019.
19:21
VOYO logo

Crstiano Ronaldo u utorak je napustio Dubrovnik nakon što je u njemu boravio od subote navečer.

Njihov odlazak iz Vile uspio je snimiti jedan korisnik Instagrama, a na video snimci koja je javna vidi se kako se nogometaš srdačno oprostio s osobljem, dok je Georgina u bijeloj haljini s dubokim dekolteom bila distancirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Podsjetimo, u strogoj tajnosti Cristiano Ronaldo stigao je s djevojkom Georginom u petak oko 23 sata. Brzinom munje prolomila se vijest da nogometna zvijezda uskrsni vikend provodi u Dubrovniku. Kao što se jednako brzo doznalo da najam njegova privatnog zrakoplova stoji oko 45 tisuća kuna  po satu. U cijenu je uključena posada i gorivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fino su se Ronaldo i djevojka Georgina i naspavali: u vili Šeherezadi, kojoj tepaju da je taj mahal mediterana noćenje stoji gotovo 50 tisuća kuna.

Jeo je u najboljim restoranima do kojih je došao crnim kombijem, kako bi izbjegao pomamu u gradu. Takav tretman kakav je ovaj par dobio u Dubrovniku nisu dobili ni najveći državnici svijeta. Šetao je po Lopudu, jeo morske plodove, a sinoć je uživao s društvom u luksuznom japanskom restoranu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No kako je potiho došao, nakon trodnevnog odmora u tajnosti je i napustio Dubrovnik. I cijeli taj luksuz o kojem svi pričaju za juventusovu zvijezdu gotovo pa je sitnica. Četvrti je najplaćeniji nogometaš svijeta i samo od nogometa zaradi 23 milijuna eura godišnje, 1,9 milijuna mjesečno te 420 tisuća eura tjedno. Ili jednostavnije, dnevnica mu je 2500 eura, a satnica 42 eura. Za utjehu, uz sve te puste milijune,  slavni Ronaldo Hrvatsku je izreklamirao potpuno besplatno! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo