Gdje mu je kraj? Modrić ponovno u društvu najboljih

Portugalski nogometni majstor Cristiano Ronaldo izabran je za najboljeg nogometaša svijeta u 2014. godini u izboru britanskog dnevnika Guardiana.

25.12.2014.
17:50
VOYO logo

U izboru su sudjelovala 73 nogometna trenera, bivši i sadašnji igrači, te novinari koji su izabrali 100 najboljih nogometaša u protekloj godini. U žiriju je bio i hrvatski stručnjak Slaven Bilić.

Zvijezda Real Madrida je slavila ispred Argentinca Lionela Messija, pobjednika posljednja dva Guardianova izbora, te vratara Bayerna Manuela Neuera. Iza njih su slijedili igrači Bayerna Arjen Robben i Thomas Müller, a na šestom i sedmom mjesto nalaze se dvojica igrača iz Barcelone Luis Suarez i Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/jYYlndeUpAI

Gareth Bale (Real Madrid) je na osmom mjestu, deveti je Philipp Lahm (Bayern, a TOP 10 zatvara Sergio Agüero (Manchester City). Zanimljivo, švedski napadač Zlatan Ibrahimović uvršten je na tek 13. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među 100 najboljih igrača godine u izboru Guardiona nalaze se i trojica Hrvata. Luka Modrić je na 23. mjestu, Ivan Rakitić je 49. dok se Mario Mandžukić nalazi na 71. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo