VIDEO: / Ronaldo ovo nikad prije nije napravio

Cristiano Ronaldo zabio je tri gola i dodao jednu asistenciju pri pobjedi Real Madrida kod Galatasaraya 6:1 na startu Lige prvaka.

18.9.2013.
9:28
VOYO logo

Isto tako, treba dodati da je u zadnjih 20 utakmica u Ligi prvaka Ronaldo zabio 23 gola. U Istanbulu je ostvario drugi hat-trick u karijeri u Ligi prvaka. Samo trojica igrača ostvarila su po tri hat-tricka u ogledima Lige prvaka, Mario Gomez, Filippo Inzaghi i Lionel Messi.

Njegov francuski suigrač Karim Benzema, dvostruki strijelac protiv Galatasaraya uz još jednu asistenciju, u zadnjih je 28 utakmica Lige prvaka sudjelovao kod 30 golova. Upisao je 19 pogodaka i 11 asistencija. Podvucimo da je i Real Madrid prva momčad koja je zabila šest golova u Turskoj u jednoj utakmici europskih kupova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo mogli bolje krenuti u Ligu prvaka. Ovakav nam početak daje samopouzdanje, odigrali smo stvarno dobro. Obavili smo sjajan posao protiv vrlo teškog suparnika. Unatoč konačnom rezultatu, ovo nije bila nimalo lagana utakmica. Galatasaray je imao nekoliko odličnih prilika u uvodnim minutama, ali nakon što smo zabili gol, uspostavili smo kontrolu", rekao je presretni portugalski napadač i osvrnuo se na kapetana Ikera Casillasakoji je zbog ozljede rebara napustio igru već nakon 14 minuta:

"Šteta za Ikera, ali bit će sve u redu. Oporavit će se on i vratiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica je bila dobra, a rezultat je fantastičan. Dobro smo se branili i prijetili iz protunapada, ali sve je lako kada Cristiano Ronaldo i Karim Benzema imaju ovakvu večer. Nije lako pobijediti na ovom terenu u Istanbulu, veliki je ovdje pritisak. Pobjeda će nam pomoći za još veće povjerenje i još bolji karakter momčadi" započeo je Ancelotti analizu susreta i priznao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rezultat ipak nije realan odraz utakmice. Bilo nam je teško, a Galatasaray je po mom mišljenju odigrao jako dobro prvo poluvrijeme. Mi smo se mučili, ali nakon Iscovog vodećeg gola nam je bilo lakše, imali smo više prostora za naše protunapade. Na početku utakmice nam je nedostajalo samopouzdanja, nismo se nametnuli kako bi na pravi način mogli kontrolirati loptu."

Iker Casillas morao je zbog ozljede rebara napustiti igru već u 15. minuti, ali Ancelotti uvjerava da će se brzo oporaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iker nije imao sreće. Nadam se da će se osjećati bolje za tri ili četiri dana. Na početku je imao dobru obranu i pokazao je da je u dobroj formi. Dobio je jedan udarac i osjetio bol, ništa strašno, ali nije mogao nastaviti. Nije zbog toga zabrinut i brzo će se oporaviti."

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo