IMA LI KRAJA OVOJ TRAKAVICI / Ronaldo pokušava pobjeći iz Juventusa. Zna se gdje bi mogao nastaviti karijeru, ali sve ovisi o transferu mlade zvijezde

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ronaldo ne želi ostati u Juventusu, ali postoji problem

3.8.2021.
17:36
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih i najdugovječnijih nogometaša današnjice, Cristiano Ronaldo, vratio se prije tjedan dana u Torino i priključio se Juventusu, ali njegova je budućnost u tom klubu i dalje vrlo neizvjesna.

Kako tvrdi Corriere dello Sport, Ronaldo ne želi ostati u Juventusu, ali postoji problem jer mu njegov agent Jorge Mendes još uvijek nije osigurao novi klub. Trebao bi to, prema svemu sudeći, biti PSG, ali u nekakvim je kombinacijama i Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Sve ovisi o Mbappeu

No, Talijani tvrde kako zapravo sve ovisi o raspletu situacije s Kylianom Mbappeom. Naime, Real Madrid silno želi mladog Francuza u svojim redovima, ali im je naprosto preskup. S druge strane mladi je Francuz odlučio kako neće produžiti ugovor s Parižanima, a kako mu istječe sljedećeg ljeta, klub ga mora sada prodati ako želi bilo što zaraditi.

E sada, ako Mbappe napusti PSG, u tom bi slučaju ovi, valjda, išli po Ronalda, odnosno, ako Real ne uspije dovesti Mbappea, u tom bi se slučaju onda oni okrenuli svojoj bivšoj zvijezdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trakavica, dakle, još nije završila, samo se produžila za koji centimetar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo