Ronaldo otkrio tko mu je drugi otac!

Zvijezda Real Madrida je otkrila da i danas ima neraskidiv odnos s Alexom Fergusonom te najavio da bi se mogao vratiti u Englesku jer je u njoj 'ostao jedan dio njega'.

6.9.2011.
17:05
VOYO logo

Cristiano Ronaldo je u ljeto 2009. godine otišao u Real Madrid i postao najskuplji nogometaš svijeta, a tvrdi kako mu i danas nedostaje njegov bivši klub Manchester United, ponajviše zbog Alexa Fergusona.

"Sir Alex je moj drugi otac. Pomogao mi je da napredujem, kao što mi sada pomaže Jose Mourinho. Oni su vrlo iskusni menadžeri koji su u karijerama osvojili puno toga. Za mene su najbolji na svijetu. Za Manchester me vežu divne uspomene i kada gledam utakmice Crvenih vragova stegne me oko srca. Dio mene je ostao u Engleskoj", izjavio je Ronaldo i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada god imam priliku razgovaram sa Sir Alexom. Imao je veliki utjecaj na moj život i nikada neću zaboraviti koliko mi je puta pomogao. Odlazak u Madrid nije se dogodio zbog novca. Za mene je to bio novi izazov: bliže sam obitelji, drukčija klima, drugi jezik... No najvažniji razlog je izazov. Oduvijek sam volio biti pod pritiskom kako bih saznao do kojih granica mogu ići", kaže Portugalac kojem jako nedostaje Premiership.

"U Engleskoj i Španjolskoj se igra najbolji nogomet. Nisam zalupio vrata pa tko zna, možda se jednom i vratim u Manchester United. Poznajem ligu, poznajem igrače i atmosferu i ne bi mi bio problem doći. Nekoliko sam puta izjavio da bi potpisao i desetogodišnji ugovor s Realom ako bi klub to želio, no tko zna što nosi budućnost. Ne mogu vam lagati i obećati da ću do kraja karijere ostati u Madridu i da se neću vratiti u Manchester, ne bi bilo pošteno. Vidjet ćemo što mi je Bog predvidio u životu", izjavio je Ronaldo španjolskim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109040292006 arti-201109030246006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo